, ,

قیمت واترپروف نمای ساختمان و عایق رطوبتی مناسب برای آن

عوامل زیادی بر قیمت واترپروف نمای ساختمان تاثیر می گذارند. ضد آب بودن ساختمان برای افزایش طول عمر و مقاوم کردن آن در برابر شرایط سخت محیطی ضروری است و این کار نیاز به استفاده از یک عایق رطوبتی مقاوم و به کارگیری درست آن دارد. خوشبختانه بیشتر سیستمهایی که در دسترس هستند خوب عمل کرده اند و با سطوح مختلف سازگاری دارند.

چند نوع واترپروف بتن را می توان در نمای ساختمان استفاده کرد؟

چرا واترپروف نمای ساختمان ضروری است؟

با توجه به صنعتی شدن ساخت و ساز و استفاده از سازه های پیش ساخته (پانل های نما، پانل های دیواری و ماژول ها)، عایق بندی نمای ساختمان به عنوان یک راه حل مؤثر شناخته شده است و منجر به بهبود کیفیت و کارایی آن می شود. پانل های بدون روکش می توانند باعث ایجاد خساراتی بر نمای خارجی یا حتی داخلی منزل شما شوند، مگر اینکه آن ها را با استفاده از مواد واترپروف کننده آب بندی کنید.

ضد آب بودن سازه ها در برابر رطوبت مستلزم استفاده از مواد با کیفیت است هرچند ممکن است قیمت واترپروف نمای ساختمان را افزایش دهد. روش فعلی که برای پرکردن درزها و آب بندی مفاصل رواج دارد، تزریق عایق رطوبتی به داخل ترک ها و راه حل دیگر به کارگیری ماده واترپروف کننده روی تمام سطوح ساختمان است. منظور از تزریق، استفاده از یک ماده سیمانی مانند آنی گیر است که کمک می کند تا فاصله بین دو ماده سیمانی دیگر پر شود. این کار یک فرایند بسیار ساده است که در اتصالات افقی مانند درزهای روی عرشه های پل انجام می شود و طی آن شکاف ها را به صورت دستی با یک ماسک سیمانی چسبناک پر می کنند. در صورت به کارگیری ین روش توصیه می شود که سطح را قبل از درزگیری مرطوب کنید تا بتن بهتر پیوند بخورد.

(پیشنهادی)  جلوگیری از نفوذ آب به بتن

چه ضرورتی برای استفاده از واترپروف بتن در ساختمان سازی وجود دارد؟

قیمت واترپروف نمای ساختمان

قیمت واترپروف نمای ساختمان به عوامل مختلفی بستگی دارد و با توجه به نوسانات قیمت ارز همواره درحال تغییر است. شما می توانید برای اطلاع از تعرفه ها با شرکت تماس گرفته و یا به وب سایت های مربوطه مراجعه فرمایید. اما در حالت کلی چند عامل مهم روی قیمت واترپروف نمای ساختمان تاثیر گذار هستند که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم:

  1. قیمت محصولی که برای واترپروف کردن نما از آن استفاده می کنید.
  2. مساحت سازه ای که قصد عایق بندی آن را دارید.
  3. حق الزحمه کارگران و پیمان کار مربوطه
  4. جنس نمای ساختمان شما (سنگی، بتنی و…)

انواع محصولات واترپروف کننده نمای ساختمان چه تاثیری در قیمت واترپروف نمای ساختمان می گذارد

شما با توجه به کیفیت و کارایی مواد استفاده شده جهت آب بندی نمای ساختمان انتخاب های متفاوتی دارید که هریک از آنها در قیمت واترپروف نمای ساختمان تاثیر می گذارد، در ادامه انواع مواد قابل استفاده را خدمت شما معرفی می کنیم تا بتوانید بهترین مواد را با توجه به هزینه مورد قبول خود انتخاب کنید.

  • کامپوزیت

این چسب یک ماده ضد آب مقاوم است که در ترکیب آن از پلی یورتان استفاده می کنند. در صورت استفاده از این عایق رطوبتی، ساختمان شما علاوه بر عایق بندی شدن، در برابر اشعه ماوراءبنفش نیز مقاوم خواهد شد.

  • عایق رطوبتی نانو

به روز ترین ماده ضد آب برای واترپروف کردن انواع سطوح به خصوص نمای ساختمان، عایق رطوبتی نانو است که بر اساس تکنولوژی های روز دنیا تولید می شود. این محصول قابلیت استفاده روی تمامی سطوح را دارد و سازه شما را در برابر نفوذ رطوبت مقاوم می کند.

  • چسب z90
(پیشنهادی)  تعریف کلی ترموود و بررسی ترموود درجه یک

این محصول برای سطوحی مناسب است که روی آن ها هیچ پوشش آب بند کننده دیگری وجود نداشته باشد. چسب z90 سازه شما را در برابر رطوبت، گرد و خاک، اشعه UV و انواع باکتری ها مقاوم خواهد کرد و برای تمامی سطوح قابل استفاده است. در واقع این چسب یکی از بهترین محصولات در زمینه آب بندی سازه ها محسوب می شود.

  • رزین سنگ

از این محصول برای واترپروف کردن و زیباسازی نمای ساختمان استفاده می شود. رزین سنگ از سازه شما به خوبی محافظت می کند و شستشوی آن را آسان می سازد. علاوه براین، در صورت استفاده از این ماده ساختمان شما دچار پوسیدگی و شوره زنی نمی شود.

  • ایزوگام

استفاده از ایزوگام یک روش قدیمی و ستنی برای ضد آب کردن خانه ها است. هرچند که با ظهور مواد عایق بندی جدید درصد استفاده از ایزوگام کمی افت داشته است، اما همچنان در میان پیمانکاران و صاحبان ساختمان ها طرفداران زیادی دارد چرا که قیمت واترپروف نمای ساختمان با این روش بسیار مقرون به صرفه است.

نحوه واترپروف کردن نمای ساختمان

عایق بندی دیوارهای مرتفع از نظر عملی ممکن است کمی خطرناک باشد، بنابراین اگر برای انجام این کار دانش کافی ندارید، توصیه می شود که آن را به یک متخصص واگذار کنید.

  1. در ساختمان های بلند، باید سطح را به طور کامل تمیز کرده و در صورت لزوم از مواد شوینده شیمیایی برای این کار استفاده کنید.
  2. اگر نمای بیرونی منزل شما شستشو داده شده است، توصیه می شود که صبر کنید تا کاملا خشک شود، زیرا برخی از عایق های رطوبتی در صورتی که قبل از عمل آوری کامل با سطوح مرطوب تماس پیدا کنند، خواص خود را از دست می دهند.
  3. اگر سطح دچار شکستکی و یا ترک های عمیق شده است، باید ابتدا درزگیری شود.
  4. برای استفاده از عایق رطوبتی توصیه می شود که تجهیزات مناسبی را به کار بگیرید. این تجهیزات شامل برس، ماله، قلم مو، غلتک و ابزارهای اسپری کننده می شوند.
  5. قبل از انتخاب ماده ضد آب، میزان رطوبت منطقه و فشارهای جانبی که به ساختمان وارد می شوند را ارزیابی کنید.
  6. علاوه بر دیوارها، باید تمای اتصالات (مانند لوله کشی ها)، درب و پنجره، شیشه و سایر سطوح نیز واترپروف شوند.
  7. از موادی که موجب کاهش چسبندگی عایق رطوبتی می شوند، استفاده نکنید.
  8. دیوار ها و تمامی سطوح باید تمیز و عاری از گرد و غبار شوند.
  9. حال باید ماده ضد آب را بر اساس دستورالعمل های سازنده استفاده کنید. معمولا این مواد را با مقدار مشخصی آب ترکیب می کنند.
  10. پس از به کار گیری عایق رطوبتی برای نما، باید یک الی چند روز (بسته به نوع ماده واترپروف کننده) صبر کنید تا سطح خشک شود.
  11. توصیه می شود که عملیات واترپروف نمای ساختمان را در روزهایی انجام دهید که هوا معتدل باشد و تا چند روز آینده نیز هیچ گونه بارندگی رخ ندهد. علاوه براین، دمای هوا خیلی بالا نباشد.
(پیشنهادی)  واترپروف بتن چیست و چرا از عایق رطوبتی استفاده می شود؟

چگونه می توان از واترپروف بتن در نمای ساختمان استفاده کرد؟

_این نکته را نیز در نظر داشته باشید که هنگام انتخاب عایق رطوبتی برای آب بندی نمای ساختمان، به مواردی چون کیفیت محصول، شرکت سازنده و نوع کاربری آن دقت فرمایید تا سازه خود را به بهترین شکل در برابر نفوذ رطوبت مقاوم سازید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نظر خود را در کادر زیر وارد کنید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درصورت تمایل شماره تماس خود را وارد نموده تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.