آیا مراحل اجرای ترموود کف را می دانید

اجرای ترموود کف چگونه است

متریال ترموود علاوه بر طراحی نما برای کف ساختمان نیز کاربرد داشته و زیبایی فوق العاده ای به آن می بخشد، رنگ های ترموود کف براساس هارمونی رنگ سایر المان های منزل انتخاب می شود، از مهم ترین ویژگی های این نوع کفپوش می توان به دوام و ماندگاری بالای آن درمقایسه یا سایر پارکت های کف اشاره کرد همچنین در برابر قارچ ها- حشرات و میکروب ها نیز از مقاومت بالایی برخوردار بوده و عایق حرارتی و صدا نیز از دیگر مزیت های آن به شمار می آید. اجرای ترموود کف  Execution of floor thermowood علاوه بر بخش های داخلی منزل- حمام- سونا برای فضاهای خارج از خانه مانند حیاط- کناره های استخر- روف گاردن و…  نیز مناسب بوده و نوعی طرح مدرن محسوب می شود.

در این مقاله قصد داریم نحوه اجرای ترموود کف را به صورت مفصل مورد بررسی قرار دهیم برای کسب اطلاعات در این زمینه با ما همراه باشید

زیرسازی قبل از نصب ترموود کف

 

قبل از اجرا و نصب این کفپوش لازم است ابتدا عملیات آماده سازی و زیرسازی آن را انجام دهید، که معمولا برای این امر از فلز استفاده می شود لذا به منظور جلوگیری از پوسیدگی فلز پایه بایستی آن را با ضد زنگ رنگ امیزی کرده و در بخش های مختلف زیر شاسی آن ها را کار بگذارید، همچنین برای جلوگیری از تماس مستقیم آب با ترموود در زیر پایه ها از سنگ و مصالح ضد رطوبت استفاده می شود.

در صورتی که در بخش زیرکار اجرای ترموود کف هر گونه مانعی وجوود داشته باشد کارشناسان فنی آن را مورد بررسی قرار می دهند و به طور قطع برای برطرف نمودن موانع راهکارهایی را ارائه خواهند داد.

(پیشنهادی)  نصب ترموود

در عمل  زیرسازی تعیین ارتفاع پایه ها و هم تراز شدن آن ها با یکدیگر به مهارت بالایی نیاز دارد و با انجام دقیق این عملیات و همچنین استفاده از ضد زنگ برای پایه ها هیچگونه مانعی برای جریان آب به سمت کفشور به وجود نمی آید.

مصالحی که برای زیرسازی مورد استفاده قرار می گیرند با فاصله ۳۰ الی ۵۰ سانتی متر از کف اجرا می شوند و برای پر کردن فواصل آن ها از کله چوب تا میانه اولین پیچ به اندازه ۴ الی ۶ سانتی متر استفاده می شود.

نکته مهمی که در زیرسازی اجرای ترموود کف باید به آن توجه داشته باشید محاسبه دقیق ارتفاع میان آن ها است از این طریق از بروز هر گونه مشکل بعد از نصب کفپوش در مورد باز شدن در و یا پله ها جلوگیری می شود.

 

اجرای ترموود کف به چه صورت است؟

اجرای ترموود کف به چه صورت است؟

 

در مرحله اول برای اجرای این عملیات براساس شیب کف پلیت گذاری انجام می شود، سپس بایستی سطح کار تا ارتفاع مورد نظر بالا بیاید که برای این منظور از دستک ها فلزی مخصوص این کار استفاده می شود و شاسی فلزی نصب می گردد.

در انجام این پروژه از قوطی فلزی ۴۰ در فاصله های ۴۰ سانتی متری از هم استفاده می شود و از این طریق یک شبکه فلزی برای اجرای ترموود کف آماده می گردد.

نکته مهم در این مرحله از کار، اجرای صحیح و دقیق زیرسازی فلزی است که می بایست کاملا تراز باشد، و همانگونه که در بخش اجرای زیرسازی گفتیم پروفیل های زیرکار باید با ضد زنگ رنگ آمیزی شوند.

(پیشنهادی)  آیا مراحل تولید ترموود را می دانید؟

در مرحله بعد نوبت به نصب چوب های مخصوص زیرسازی می رسد که معمولا در ابعاد ۵۰*۴۵ در بازار عرضه می شود البته شما می توانید در هر ابعادی که تمایل دارد با توجه به فضای مورد نظرتان آن را سفارش دهید، سپس این چوب ها را با استفاده از پیچ های گالوانیزه بر روی پروفیل ها نصب می کنند.

و در نهایت نوبت به اجرای ترموود کف با ارتفاع مورد نظر شما می رسد، مهم ترین مزیت این نوع کفپوش زهکشی مناسب در بخش زیرین کف و اجرای تراز آن در بخش سطحی کف است.

همچنین می توانید تمامی لوله های تاسیساتی و حتی سیم های برق کشی ساختمان را در بخش زیرین کف پوش اجرا کنید و برای دسترسی به سطح زیرین به منظور اجرای موارد فوق الذکر باید در زمان اجرای ترمود کف بخش هایی از آن را به عنوان دریچه هایی برای بازدید در نظر بگیرید.

لازم است که بدانید در اجرای ترموود کف هم می توانید از کلیپس هم از پیچ از رو استفاده کنید. (ترموود چیست)

 

اجرای ترموود کف

نکاتی که در زمان نصب باید به آن توجه داشته باشید

 

چوب به دلیل این که در زمره متریال های زنده قرار دارد ممکن است براثر برخی نوسانات مانند شرایط جوی دچار تغییر ابعادی گردد لذا بایستی نحوه نصب و اتصال پروفیل های زیرسازی به گونه ای باشد که پانل ها کاملا آزادانه در معرض انبساط و انقباض قرار گیرند در ادامه نکاتی را که می بایست در زمان اجرای ترموود کف رعایت کنید را بیان می کنیم

(پیشنهادی)  ترموود رنگ مرحله تکمیلی و پایانی در تولید محصول

 

  • تا زمانی که تمام مراحل اجرای نصب ترموود به پایان نرسیده است نباید بر روی سطح چوب ها راه بروید و یا این که دست بکشید.

 

  • در زمانی که چوب های کف را در محل مورد نظر قرار می دهید با ملاحظه رفتار کنید و از برخورد ان با اشیا دیگر خودداری کنید.

 

  • در پایان هر روز کاری بایستی ترموود های باقیمانده را کاملا بپوشانید تا از هر گونه آلودگی و کثیفی جلوگیری کنید.

 

  • بعد از برش چوب ها در هر مرحله از کار اجرا، بخش طول و عرض سطح برش خورده می بایست رنگ آمیزی شود.

 

  • حتما قبل از نصب ترموودها سر و ته آن ها را برش بزنید زیرا این بخش از چوب دارای ناصافی بوده و قدرت بالایی در جذب آب دارند.

 

  • در زمان نصب دقت داشته باشید که ترموودها را پشت و رو بر روی سطح کار قرار ندهید.

 

  • بهتر است بعد از اجرای هر مرحله از کار به منظو حفظ و حراست آن را با نایلون بپوشانید.

 

  • دقت داشته باشید نباید آب به پشت پروفیل ها نفوذ کند

 

  • در مکان هایی که احتمال نفوذ رطوبت را می دهید از ترمود های ۶۸*۴۲ برای زیرسازی استفاده کنید.

 

  • اجرای ترموود کف را در مرحله آخر عملیات ساختمانی قرار دهید.

 

  • در مکان هایی که نیاز به تلاقی دو قطعه چوب وجود دارد از اتصال کله به کله استفاده کنید.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نظر خود را در کادر زیر وارد کنید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درصورت تمایل شماره تماس خود را وارد نموده تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.